Home / Rijaliti / Nećete verovati koliko GODINA ima Divna DNK i koju školu je završila!
Divna DNK
Divna DNK

Nećete verovati koliko GODINA ima Divna DNK i koju školu je završila!

Nećete verovati koliko GODINA ima Divna DNK i koju školu je završila!

Učesnike Zadruge svi prepoznaju i oslovljavaju sa „Divna i Marko iz DNK“, dok njihova prezimena, a tek godište – ne zna skoro niko

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u Zadruzi, njih dvoje svi su oslovljavali sa „Divna i Marko„, bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a pogotovo koje su godište.

Divna DNK

Kako je poznato, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime – Jovanović.

Ono što će zasigurno mnoge iznenaditi, a možda i šokirati, jeste podatak da je Divna rođena 24. decembra 1992. godine, i ima svega 24 godine!

Takođe, iako mnogi misle, verovatno i svi, da ona nije završila nikakvu školu, istina je drugačija. Divna je završila poljoprivrednu školu, a nikada nije radila. Kako nam je rekao njen otac prilikom posete selu Gložane, iz kog je Divna, ona je htela da se uda, a ne da radi.

S druge strane, niko sa sigurnošću nije mogao da nam kaže koju školu je Marko završio. Dok neki kažu da je završio osnovnu, drugi spekulišu da nije ni nju.

Nećete verovati koliko GODINA ima Divna DNK i koju školu je završila!

Check Also

Marko i Divna DNK – Novi Skandal

Marko i Divna DNK – Novi Skandal DIVNA ĆE NAPRAVITI SKANDAL! Marko iz DNK upoznao …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.