Home / Galerija / Riba sa Stilom- Maja Begovic
Maja Berovic
Maja Berovic

Riba sa Stilom- Maja Begovic

Riba sa Stilom- Maja Begovic

Promoviše godinama sjajan stil i nikada ne krši važno modno pravilo, a koje glasi: „Kopije modela prestižnih modnih kuća ne smeju da se nose“. Ona bira originale, ali one koje su primer odličnog stila. Ume i da ih vešto spoji u dobru modnu kombinaciju. Sigurno naslućujete ko je u pitanju, jer na našoj javnoj sceni nema mnogo imena koja ispunjavaju ove kriterijume. Ona je Maja Berović.

Kažu da samo originalna odeća izgleda kvalitetno i da joj kopije ne mogu parirati. To se na Maji dobro vidi. Ali njeni modni izbori nisu nasumični niti su vođeni parolom: „Samo neka je skupo i samo neka je markirano“.

U moru firmirane odeće ona bira garderobu koja odgovara njenoj građi i koja prati njen izrađeni stil, koji koketira i sa elegancijom i sa seksepilom.

Od brojnih brendova bira i one koje su se izborili za visoku poziciju u svetskoj modi, kakav je brend „Balmain“. Maja na prethodnoj slici nosi haljinu ove kuće.

Kreativni direktor prestižne modne marke Olivije Rusten za kratko vreme je izgradio prepoznatljiv modni izraz. Njegove modele nose žene sa stilom, poput Alesandre Ambrosio i Penelope Kruz i naše pevačice.

Maja je na vreme shvatila značaj scenske garderove i važan postulat javne scene koji nalaže da se odeća iza kamera razlikuje od one na bini. Potpuno u skladu sa svetskim trendovima, a na svoj način, Maja za svoje nastupe često bira kostime raskošnog dizajna.

Riba sa Stilom- Maja Begovic

Check Also

Edita Aradinović

Edita Aradinović grudi na izvolte

Edita Aradinović grudi na izvolte GRUDI NA IZVOL’TE Ona je pevala, a onda su u …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.