Home / Galerija / Skandal godine – GOLA Dara Bubamara
Dara Bubamara
Dara Bubamara

Skandal godine – GOLA Dara Bubamara

Skandal godine – GOLA Dara Bubamara

U javnost su procurile fotografije gole pjevačice Dare Bubamare na kojima se ona samozadovoljava.

Dara se pravda da one nisu bile namijenjene ljubavniku, nego njenom mužu. Ona je objasnila da i njen suprug Milan Kesić šalje slične fotke njoj.

Užasno je što su te fotke objavljene, ali mene nije sramota jer sam ih slala svom mužu. Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Kada smo bili razdvojeni, ja sam njemu slala te fotografije. Pa svi to rade! Ne postoji čovjek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast – rekla je Dara Informer

Krivo mi je što će me u tim pozama vidjeti otac moga muža, familija, rođaci. Zato sam se iznervirala, a ostalo me ne interesuje. Ja sam pjevačica, nisam starleta. Nikada u karijeri nisam igrala na kartu erotike, seksa, pa me boli što sam sada tako predstavljena – tvrdi Dara Bubamara.

Ona je za medije izjavila da pije bensedine cijeli dan i da je suprug Milan sve vrijeme pored nje.

Magazin „Svijet“ je juče objavio kompromitujuće fotografije Dare Bubamare, na kojima ona simulira seks, kao i poruke u kojima opisuje kakav seks želi.

Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. Dara tvrdi da su poruke i slike nastale dok je muž Milan bio u Parizu, pa mu je slala seksi fotografije jer joj je nedostajao. Milan Kesić nije želio da komentariše suprugine fotografije.

GOLA Dara Bubamara
GOLA Dara Bubamara
GOLA Dara Bubamara
GOLA Dara Bubamara

Skandal godine – GOLA Dara Bubamara

Check Also

Mia Borisavljević

Trudna Mia se sagnula i pokazala koliko su joj stvarno porasle grudi u 6. mesecu trudnoće!

Trudna Mia se sagnula i pokazala koliko su joj stvarno porasle grudi u 6. mesecu …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.