Home / Galerija / Tijana Ajfon gola
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon

Tijana Ajfon gola

Tijana Ajfon gola

Sreća da na obalama beogradskog mora Ade nije propisan dres kod jer bi se u tom slučaju starleta Tijana Ajfon naplaćala kazni. Ona je u vožnju rolerima krenula u bikiniju, iz kojeg su prelivale ne samo njene velike grudi već i bradavice.

Paparaco „Alo!” uslikao je starletu, koja je očigledno odlučila da se u prvim tropskim danima u Beogradu rashladi vožnjom na Adi Ciganliji.

I tu ne bi bilo ničeg spornog da Tijanin stajlnig za rekreaciju nije bio izazovan. Ona je u bikiniju, zapravo polugola, vozila rolere obalom gde su smešteni kafići, a muškarci koji su sedeli u njima okretali su glave za njom, dobacivali i pozivali je na piće. Kako Tijana ima ugrađene silikonske implantante, nije ni čudo da su grudi počele da joj ispadaju na sve strane, zbog čega je bradavicama počastila sve prolaznike pored kojih je prošla.

– Kako joj se jedna bradavica zaglavila između tračica na bikiniju, a druga slobodno provirivala iz brushaltera, Tijana dugo nije shvatala šta se zapravo događa na njenom telu i zašto je svi gledaju oklembešenih vilica. Pored bradavica, koje su bile glavna tema u svakom muškom društvu pored kojeg je prošla, svi su komentarisali da ima zategnutu guzu i vitko telo baš kao na TV-u – kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Ono što smo mogli primetiti jeste i to da je Ajfonova prošatala i novu tetovažu, koju je uradila na ožiljcima od silnih plastičnih operacija. Umesto rezova, tu su sada krila.

Pošto sezona kupanja na beogradskom jezeru nije zvanično otvorena, a kako se starleta poprilično oznojila od vožnje, ona je odlučila da se rashladi mineralnom vodom. Tijana je iz torbe izvadila flašicu sa vodom i počela da poliva svoje obline, što je dodatno probudilo maštu muškaraca koji su je bez daha gledali. Ona je u jednom trenutku čak povukla gornji deo kostima kako bi oslobodila grudi i bez blama ih je kvasila. Kada se umorila od vožnje, Ajfonova je sela na klupicu, obukla čipkani top i ultrakratak šorts i napusila Adu.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Tijana Ajfon

Tijani Ajfon sevnula bradavica

Check Also

Mia Borisavljević

Trudna Mia se sagnula i pokazala koliko su joj stvarno porasle grudi u 6. mesecu trudnoće!

Trudna Mia se sagnula i pokazala koliko su joj stvarno porasle grudi u 6. mesecu …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.